Осінній верхній одяг - 4 must have речі сезону

Осінній верхній одяг - 4 must have речі сезону

Якою б мінливою та непередбачуваною не була погода восени, все ж цей сезон також має свій шарм і навіть деякі переваги, особливо, коли питання стосується моди. Це ідеальний час для експериментів зі стилями, фактурами, нашаруваннями одягу. І якщо виважено підійти до підготовки свого гардеробу, то новий сезон не застане вас зненацька, а осінь пройде гарно та комфортно.

Сьогодні розповідаємо про must have осіннього сезону – жіночий верхній одяг, який знадобиться вам для різної погоди. Ці чотири речі не просто подарують тепло, а стануть стильною крапкою у ваших модних образах восени.

1. Жакет oversize

Об’ємний жакет, ніби знятий з чоловічого плеча, ще зовсім недавно був головним трендом модних подіумів, а тепер став обов’язковою базовою річчю у гардеробі сучасної жінки, навіть якщо у вас немає потреби дотримуватися ділового дрес-коду. Секрет його популярності в тому, що він здатен об’єднати в єдиний образ різні за стилями речі, а трендовим мінісукням та коротким модним спідницям додає стриманості, знижуючи «градус» їх сексуальності коли це потрібно.

На початку осені oversize жакет класичного чорного, або у відтінках сірого чи темно-синього кольору стане прекрасним варіантом верхнього одягу, коли вранці та ввечері вже відчутно прохолодно, а обідня пора все ще може бути спекотною і є потреба підлаштовуватися під такі зміни температури впродовж дня. Джинси з майками, лосини з топами, спідниці з різноманітними блузами чи футболками виглядатимуть по-новому у поєднанні з лаконічним жіночим піджаком. Ну а якщо ви хочете створити найбільш трендовий look цієї осені, тоді обов’язково приміряйте костюм-трійку з класичними штанами, жилетом та піджаком у стилі power dressing.

Зі зниженням температури повітря базовий стильний жакет із категорії верхнього одягу легко переходить у середній шар, додаючи тепла образам з плащами, тренчами чи класичними пальтами.

Як носити чорний жакет восени - фото Аржен

2. Вітровка

Можна безкінечно довго скаржитися на осінню негоду через постійні дощі та холодний вітер, а можна придбати стильну вітровку і насолоджуватися тим, як змінюються барви довкола, не думаючи про погодні умови. Цей різновид легкої куртки спеціально розроблений для того, щоб захищати від вітру та вологи у міжсезоння, і він також може бути стильним завершенням ваших спортивних чи street style образів.

Щоб ваші виходи були не просто затишними, а ще й трендовими, зверніть увагу на головні модні деталі жіночих вітровок цього сезону: oversize фасон, елементи стилю мілітарі (багато накладних кишень, гумка з фіксаторами, липучки та ін..), а також відтінки (насичений червоний, жовтий, ніжний рожевий, темно-синій, срібний металік). Якщо хоча б один із цих пунктів є у вашій куртці – це та річ, яка виконуватиме одразу дві функції (практичну та естетичну), і вона точно стане вам у пригоді цієї осені. Комбінуйте модну вітровку у парі з лонгсливом чи водолазкою зі спортивними штанами, молодіжними джинсами, а також зі ще одним хітом сезону – штанами або довгою спідницею карго зі щільної тканини – для досягнення максимального ефекту.

Модні образи з жіночою вітровкою Arjen

3. Стьобаний жилет

Справжнім порятунком для активних модниць восени стане модний стьобаний жилет, який легко замінить класичну куртку. Така річ дарує і тепло, і повну свободу рухів рукам, що важливо під час пробіжок в парку, роботи на свіжому повітрі чи у холодному приміщенні, заміського відпочинку чи водіння транспорту. Крім того, попри стереотип, що цей різновид верхнього одягу гарно поєднується лише зі спортивними костюмами від виробника, модні інфлюенсери показали, як його можна обіграти у street style образах з речами різних стилів. Так, стьобаний жилет ефектно виглядатиме у парі зі спортивним світшотом та широкими класичними штанами під кеди чи кросівки, з водолазкою та джинсами-кльош під масивні черевики, з сукнею-міді та високими чобітками на широких підборах.

А для тих, хто хоче максимально довго носити легке кашемірове пальто oversize, тонкий стьобаний жилет стане чудовим середнім шаром, зігріваючи модниць аж до настання снігової погоди.

Як модно носити стьобаний жилет дівчатам - фото Аржен

4. Класичне пальто

Класичне пряме або oversize пальто вже стало обов’язковою річчю в базовому жіночому гардеробі восени та навесні. У суху прохолодну погоду кращого завершення модних образів годі й шукати. Пальто бежевого, сірого або чорного кольору ви можете поєднувати з одягом і взуттям різних стилів та забарвлень. Воно елегантно виглядатиме і з класичними брючними костюмами, і з молодіжними спортивними комплектами, з повсякденними та святковими сукнями і спідницями різноманітних фасонів.

Це вигідна покупка на перспективу, на якій не варто економити, адже жіноче пальто класичного крою та відтінку буде актуальним багато сезонів незалежно від того, як змінюватимуться тренди. Усе, що вам потрібно – правильно підібрати довжину, враховуючи зріст та пропорції фігури (зазвичай моделі довжиною максі краще виглядають на високих дівчатах, а власницям невисокого зросту підійде довжина до середини стегна).

З чим носити жіноче пальто Arjen - тренди

Сучасний верхній одяг для жінок – це не лише про тепло, а ще й про стиль. Вдало підібрана модель буде радувати вас затишком та красою, тому не відкладайте оновлення свого осіннього гардеробу на потім, щоб раптові зміни погоди не застали вас зненацька.

0коментарів
Відправити